Uw partner in transport

Service is voor ons het belangrijkste doel, een persoonlijke en professionele aanpak door een gedreven en ervaren team dat de wensen van onze klanten op de eerste plaats zet. Vanwege ons sterke netwerk hebben wij partners in elk Europees land. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen met elke transport aanvraag en kunnen daar een competitief tarief voor bieden.

Ontdek meer

Wat hebben wij te bieden

Afhaling-en levering van kleine tot grote zendingen in heel Italië, waarbij we gebruik maken van eigen materiaal in combinatie met ons ABC Netwerk met toegang tot een pallet netwerk.

Dagelijkse vertrekken vanuit Italië en Benelux van deelpartijen tot kompleet ladingen, en 2 keer per week voor groupage en kleine zendingen

Dagelijkse vertrekken vanuit Italië en Benelux naar depots in Basildon, Witham, Northampton, Birmingham, Stoke on Trent, Bradford en Glasgow

Elke dinsdag en vrijdag vertrek vanuit ons depot in Verona naar Benelux voor groupage en kleine zendingen

Transport oplossingen vanuit en naar elk land in Europa

Mogelijk om zendingen te laden en/of leveren met laadklep of kooi-aap binnen Benelux

Ahalingen en-of levering op fix uur mogelijk binnen de Benelux

Slide thumbnail

Over ons

ITC Benelux werd opericht in 2018 in het dorpje Herselt te België. Binnen de ITC groep was er nog geen vestiging in de Benelux, vanwege de groeiende vraag van transport van en naar de Benelux was het een logische stap om ook binnen de Benelux voet aan de grond te krijgen.

ITC Benelux is opgestart vanuit de Italiaanse vestiging om de groeiende stroom van-en naar de Benelux beter te begeleiden. Met een lange geschiedenis binnen wegtransport zal ITC Benelux die ervaring gebruiken om lange termijn relaties op te bouwen en bestaande zaken uit te breiden tussen de Benelux en de rest van Europa.

Contacteer ons nu

Adres : ITC Benelux BV Westerlosesteenweg 79 – A1

2230 Herselt – Belgium

Telefoon : +32 14 420 541

Email : [email protected]

Follow us on:

Stuur ons een bericht